Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rize'de Sel : Qyywl4olk88i5m

Rize'de Sel : Qyywl4olk88i5m. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Tuz gölü'nde bin kadar yavru flamingo öldü. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Ri̇ze'de sel felaketi̇ 2 can aldi.

Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu öğrenildi. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın! Dereler taştı, köy yolları kapandı kanada hükümetinden, vatandaşlara 5 milyar dolarlık pandemi desteği akp sözcüsü çelik, taliban'ın açıklamasını 'iletişim kazası' olarak gördü bakan pakdemirli:

Rize De Sel Felaketi Bakan Soylu 1 Kisi Kayip Son Dakika Haber
Rize De Sel Felaketi Bakan Soylu 1 Kisi Kayip Son Dakika Haber from i4.hurimg.com
Merkeze bağlı muradiye beldesinde, taşan dere beldeyi su altında bıraktı. Rize'de yüzde 96'sı sel ve heyelanların neden olduğu afetlerde, can ve mal kaybının yaşanma gerekçeleri ortaya konulan planda, hatalı ev ve yerleşim yeri seçimleri, dere yataklarına ev yapılması, jeolojik etüt yapılmadan açılan hatalı yollar, ev yapan vatandaşların hiçbir uzmandan bilgi almadan rastgele yerlere ev inşası gibi tespitlere yer verildi. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Rize'nin çayeli ilçesinde şiddetli yağış hasara yol açtı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 3 kişi kayıp rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Selin geldiği o anlar kameraya yansıdı. Rize'de sağanak yağış sebebiyle sel ve heyelan meydana geldi.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Ri̇ze'de sel felaketi̇ 2 can aldi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Tuz gölü'nde bin kadar yavru flamingo öldü. Rize'de yüzde 96'sı sel ve heyelanların neden olduğu afetlerde, can ve mal kaybının yaşanma gerekçeleri ortaya konulan planda, hatalı ev ve yerleşim yeri seçimleri, dere yataklarına ev yapılması, jeolojik etüt yapılmadan açılan hatalı yollar, ev yapan vatandaşların hiçbir uzmandan bilgi almadan rastgele yerlere ev inşası gibi tespitlere yer verildi. Rize'de, sel bölgesinde incelemelerde bulunan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, 82 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu belirterek, şunları söyledi: Doğu karadeniz bölgesi'nde her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ile heyelanlarda taşkın riskini azaltmak için dere kenarlarına yüksek dayanımlı cam korkuluklar monte ediliyor. Expand effective programs with our resources & insights. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. İkizdere ilçesinde sabah saatlerinde şiddetli yağışın etkisini artırması üzerine i̇kizdere deresi taştı. Merkeze bağlı muradiye beldesinde, taşan dere beldeyi su altında bıraktı. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Use up/down arrow keys to increase or decrease volume.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sağanak yağış sebebiyle sel ve heyelan meydana geldi. 26 views · june 14, 2018. Birkaç saat sonra bu sayının iyice azalacağını düşünüyoruz.

Qfrt Rb7yfinrm
Qfrt Rb7yfinrm from www.globalbursa.com
Rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sel ve heyelanlarda kaybolanların sayısı 4'e çıktı. Kentte saat 01.00'a kadar alınan bilgilere göre 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişi ile ilgili kayıp ihbarı yapıldığı belirtilerken, 4 kişinin de enkazlardan yaralı. Şu anda yaklaşık 13 bin aboneye elektrik verilemiyor. Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su.

Ri̇ze'de sel felaketi̇ 2 can aldi.

Gece geldiğimizde 27 bin aboneye elektrik verilemiyordu. Kentte birçok derede su seviyesi kısa sürede metrelerce yükseldi. Rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Şu anda yaklaşık 13 bin aboneye elektrik verilemiyor. Expand effective programs with our resources & insights. Merkeze bağlı muradiye beldesinde, taşan dere beldeyi su altında bıraktı. Rize'de sel riskine karşı 'cam korkuluk'. 3 kişi kayıp rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. İkizdere ilçesinde sabah saatlerinde şiddetli yağışın etkisini artırması üzerine i̇kizdere deresi taştı. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Birkaç saat sonra bu sayının iyice azalacağını düşünüyoruz. Rize'de sağanak yağış sebebiyle sel ve heyelan meydana geldi.

Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu öğrenildi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Tuz gölü'nde bin kadar yavru flamingo öldü. Rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi.

Lvn89rvkcfbbpm
Lvn89rvkcfbbpm from www.haberimizvar.net
Expand effective programs with our resources & insights. Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı muradiye beldesinde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Rize'de sabah saatlerinde başlayıp etkisini artıran sağanak, sele neden oldu. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Kentte birçok derede su seviyesi kısa sürede metrelerce yükseldi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu.

Kentte birçok derede su seviyesi kısa sürede metrelerce yükseldi.

Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Gece geldiğimizde 27 bin aboneye elektrik verilemiyordu. Rize'nin ardeşen ilçesinde sağanak etkili olurken, dereler taşınca köy yolları, ulaşıma kapandı. 26 views · june 14, 2018. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Bir kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan afetinin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de sabah saatlerinde başlayıp etkisini artıran sağanak, sele neden oldu. Use up/down arrow keys to increase or decrease volume. İkizdere ilçesinde sabah saatlerinde şiddetli yağışın etkisini artırması üzerine i̇kizdere deresi taştı.

Post a Comment for "Rize'de Sel : Qyywl4olk88i5m"